Get a quote
We'd love to

talk to you!

OFFICE INTERIOR DESIGN

 

PROJECT @ AYER RAJAH

The lab is designated as a brand hub and a place dedicated for training & innovation purpose—people can share their work with each other and maximum flexibility. Employees can work from the pantry, collaboration table or one of the workstations, which are inspired by hybrid office style instead of a standard corporate set-up. Multifunction room are designed to optimize collaboration and act as phone room provide privacy for employees and visiting clients.

Audio video conferencing system are equipped in the open office and room that allow people to work and meet anytime they want. Meanwhile, whiteboards along the walls allow colleagues to discuss and do sketching on them, throwing up ideas and materials, and interact in a much more engaging, dynamic way.

1,500 sq ft

. Ayer Rajah .

× GET A FREE QUOTE