Get a quote
We'd love to

talk to you!

OFFICE INTERIOR DESIGN

 

PROJECT @ HARBOURFRONT CENTRE

The new office echoes dramatic changes incorporating versatility and zoning as opposed to their original layout. A timber-textured feature wall displaying their redesigned logo adds warmth in welcoming visitors in the waiting area with the provision of a huge multi-purpose technology-laden conference room. Offsetting the work clusters in staff work area with tactfully positioned planter boxes as privacy divider amplifies the visual impact as well as work segregation. Designer benches and tables setting for break-out area allows ad-hoc discussion or brainstorming with mindful and attentive space planning promote collaboration improve the company performance by emphasizing their values through carving out the effective areas for focus groups and re-alignment for the greater good.

3,000 sq ft

. Harbourfront Centre .

× GET A FREE QUOTE