Get a quote
We'd love to

talk to you!

OFFICE INTERIOR DESIGN

 

PROJECT @ MERZ AESTHETICS

The main objective of the project is to create more open and free space, giving the interior a visually lighter and cleaner appearance that aligns with their branding. A monotonous white color scheme has been used throughout the space to showcase the “futuristic vibe” of the design.

In the current times, bringing people back to the office after the pandemic poses significant challenges for employers. Spaces should no longer be solely dedicated to work; instead, they should aim to satisfy employees and, in turn, improve productivity.

The open space and friendly atmosphere promote a transparent working environment. Relaxation corners and interactive areas foster constant collaboration among workers. To enhance this further, an open and simple circulation design, whether through the floor layout or the lighting fixtures, helps guide individuals in an orderly manner throughout the office.

8,000 sq ft

. Metropolis .

× GET A FREE QUOTE